Vakmanschap

Vakmanschap is bij Noc Noc een grote troef. Door onze ervaring kunnen wij interieurprojecten garanderen in prachtig houtwerk, al dan niet gecombineerd met de meest uiteenlopende materialen zoals staal, metaal, natuursteen of glas. Wij leveren graag piekfijn maatwerk voor elk interieur.

Vakmanschap is meesterschap.

Wij maken elk stuk volgens de regels van de kunst. Het team van Noc Noc drukt graag hun eigen stempel om samen het gewenste eindresultaat te bekomen. Gaat het over keukens, kasten, wanden, enz… zowel voor professionelen als voor particulieren, wij zetten met plezier onze schouders onder elk project en zorgen voor iets unieks en 100% op maat.

“Elk ontwerp is anders en elke realisatie is een nieuwe uitdaging. Speciale interieurontwerpen vervaardigen uit duurzame houtsoorten, al dan niet gecombineerd met andere materialen, daar houden wij van.”

Kristof Devlieger

Nauwkeurigheid is een kunst.

Bij Noc Noc kiezen we ervoor om vooral strak en modern te werken. We creëren een perfect samenhangend geheel in de gewenste kleuren, met een duurzame afwerking en uitstekende bescherming, volledig naar wens. Speciale houtsoorten, specifieke bewerkingen, olie, vernissen, combinaties met andere materialen steen, glas of metalen worden met finesse verwerkt tot een kwaliteitsvol resultaat.

"Met een hart voor de stiel is Noc Noc uit het goede hout gesneden. Met passie en vakmanschap werken we elk interieurproject af volgens de regels van de kunst."