Over ons

Reeds 2 generaties lang zijn wij een toonaangevend bedrijf in West-Vlaanderen als het over duurzame interieurbouw gaat. Noc Noc, vroeger gekend als Delema, werd in 1985 opgericht en heeft de laatste jaren haar sterke reputatie verder opgebouwd. Noc Noc is een ondernemend team van vakmensen, elk met een hart voor de stiel.

Sterk in interieurwerk.

Innovatie en vakmanschap gaan bij ons hand in hand en dat willen wij, als team van Noc Noc, uitstralen. Werken met innoverende technieken en verfijnde afwerkingen met edele materialen zijn onze troeven die wij in de verf willen zetten. 

U kunt beroep doen op Noc Noc voor alle interieurwerken zoals wooninrichting, winkelinrichting, kantoorinrichting en horecazaken. Bovendien zijn wij de perfecte partner voor interieurontwerpers om hun creatieve ideeën tot leven te brengen. Ook professionele plaatsers kunnen bij ons hun project laten produceren.

"Door onze jarenlange ervaring kunnen wij projecten afleveren van het hoogste niveau, dit binnen de gestelde timing en volgens het afgesproken budget." 

Succesvol samenwerken met professionals.

Door een doorgedreven vorm van samenwerking tussen professionals profileren wij ons als een interieurspecialist. Van bij de opstart van een project bespreken wij, in samenspraak met de interieurarchitecten, bouwpromotoren of andere partners, de werkzaamheden en zorgen wij voor een vlotte opvolging en uitvoering. Wij geloven dat een samenwerking met sterke partners zorgt voor topresultaten.

Contacteer ons.

Heeft u plannen? Wij luisteren aandachtig naar jou en in samenspraak met interieurarchitecten, bouwpromotoren of andere partners vertalen we jouw wensen in een concreet plan.