In samenwerking met Inside
Midden in het prachtige dorp Durbuy ligt Hotel Le Sanglier des Ardennes van Bart Maerten en Marc Coucke. Het gastronomisch restaurant van het hotel is een vaste meerwaarde en staat gekend voor haar culinaire kwaliteit onder leiding van sterrenchef Wout Bru. U kan er tevens genieten van het tapas en sharing food concept in La Bru’sserie en je ontdekt er het unieke en gezellige grill restaurant Wagyu, een must voor elke vlees- en visliefhebber. Welkom bij de bekende chef-kok Wout Bru!
Noc Noc is trots op de medewerking aan dit unieke project: restaurant Wagyu. In samenwerking met Inside en enkele collega partners werd alles vakkundig en met smaak afgewerkt. Hoogwaardig maatwerk in een prachtig kleurenpalet, het binnenbrengen van de Ardense natuur en fijne details vullen de ruimte. Het gebruik van materialen zoals eik, staal, glas en leder in combinatie met de sfeervolle verlichting bepalen de heerlijke stoere sfeer. Enkel de overheerlijke geur van gegrild vlees en gegrilde vis zal je ter plaatse moeten ontdekken!
Met passie en gedrevenheid maken wij van elk project sterk interieurwerk. Interesse om samen te werken? Neem contact op met Noc Noc, we bespreken graag samen uw project.